Allergivenlig maling uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer letter hverdagen for mennesker med allergi. Nutidens miljøvenlige malinger kan fortyndes med vand og lugter slet ikke som i gamle dage.

Desværre reagerer mange mod de tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, der er kommet i stedet, og for disse allergikere har det indtil nu været stort set umuligt at finde en vægmaling, der kan stoppe kløe og røde øjne.

Løsningen er CleanAir – en maling, som er 100% fri for blødgørere og konserveringsmidler, og således også er malingen uden MI (methylisothiazolinon).

Malingen sender derfor ikke allergifremkaldende lugtstoffer ud i boligen.

Alle malingens stoffer er testet i koncentreret form på hyperallergikere, uden at det har fremkaldt nogen reaktion.

Desuden fremstilles malingen på et lukket anlæg, der kun bruges til Sensitiv, så man ikke risikerer mikroskopiske rester fra andre malinger i det 100% rene produkt.

Næsten umuligt – men også kun næsten

– For mange allergikere skal der meget små mængder til at fremkalde en reaktion, så hvis man skal lave en maling til allergikere, så skal det foregå lige så klinisk rent, som når man laver medicin eller fødevarer, og det er der ikke mange, der kan, forklarer Jens Veibye Johansen fra Rockidan.

Rockidan har testet malingen i et par specielle tilfælde gennem flere år, og erfaringerne herfra er entydigt positive.

Allergikere, der fortæller, at de ellers har prøvet alt, har langt om længe fået lov at være i fred derhjemme.

Derfor bliver det nu også muligt for private at købe malingen direkte via CleanAir malings webshop.